17 Nov
17Nov



Unul din cele mai populare evenimente organizate an de an la Băile din Mako este Revelionul. Petrecerea din acest an va începe la ora locală 19 și va fi una tematică. Cu această ocazie va fi readusă la viață atmosfera specifică și va fi reprodus vibe-ul celebrului Moulin Rouge parizian.

Biletul de intrare include bufetul suedez, cina festivă de la miezul nopții precum și accesul la piscine unde va fi organizată o petrecere cu spumă și DJ. Toate acestea vor avea loc într-o ambianță relaxată unde muzica live de calitate va fi asigurată în două locații de SunCity Brass și CocoBongo. 

Cei care doresc servicii extra care includ pe lângă cele deja menționate și accesul la saune, consum nelimitat de șampanie și zonă exclusivă de reconfortare pot achiziționa biletele VIP.

ATENȚIE!  NUMĂRUL PARTICIPANȚILOR LA PETRECERE VA FI LIMITAT LA 500 DE PERSOANE!

Biletele au fost puse în vânzare PÂNĂ LA  EPUIZAREA STOCULUI și pot fi cumpărate la recepția băilor și online la următoarea adresă: https://www.ticketportal.hu/



Biletele se pot achiziționa la următoarele prețuri:

Bilet Adult - 16.500 Ft.
Bilet copii pâna la 14 ani - 12.500 Ft.
Bilet *VIP - 19.500 Ft.


Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica programul.

Pentru alte detalii contactați organizatorii la telefon: 0036-62511220 ; la adresa de email: info@hagymatikum.hu sau personal la sediul din Mako, Piața Makovecz nr.6

DESPRE MAKÓ

Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.