09 Oct
09Oct

Marți, 17 octombrie 2017, la Complexul balnear din Mako va avea loc cea de-a IV-a editie a intâlnirii pensionarilor; ocazie cu care pensionarii vor putea achiziționa biletul de intrare la prețul de 1100 forinți.

De la ora 9 personalul Biroului pentru dezvoltarea sănătății din microregiunea Mako va face consultații medicale gratuite (măsurarea greutății corporale, determinarea indicelui de masă corporală, a volumului abdominal, determinarea procentului de grăsime corporală, măsurarea tensiunii arteriale, măsurarea monoxidului de carbon expirat în aer la fumători, glucoza din sânge, măsurarea colesterolului LDL și HDL, a trigliceridelor, precum și determinarea PSA-ului pentru bărbați, studiu de risc al apariției stenozei, măsurarea densității osoase).

De la ora 10: călătorie muzicală în cadrul Festivalului de cântece de dans.

De la ora 14:30: invitat special - MarikaOszvald

În cursul zilei se pot încerca tratamentele de masaj, electroterapie și serviciile de gimnastică medicală. De asemenea se asigură posibilitatea de a beneficia de meniu la reducere.

Biletul de intrare include atât  participarea la programele organizate, cât și procedurile medicale. Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica programul.

Pentru alte detalii sunați la 0036-62511220

Foto: Mako Hiradó

Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.