14 Oct
14Oct


Unul din cele mai populare evenimente organizate an de an la Băile din Mako este Revelionul. Petrecerea din acest an va începe la ora locală 19 și va fi una tematică. Cu această ocazie va fi reprodusă atmosfera specifică romanului Marele Gatsby din America anului 1922 așa cum a fost descrisă de Francis Scott Fitzgerald.


Biletul de intrare include bufetul suedez, cina festivă de la miezul nopții precum și accesul la piscine unde va fi organizată o petrecere cu spumă și DJ. Toate acestea vor avea loc într-o ambianță relaxată unde muzica folk&jazz de calitate, dansurile și numerele de acrobație vor fi interpretate de Sun City Singers&Suhancok. Muzica live va fi asigurată de CocoBongo. 


Cei care doresc servicii extra care includ pe lângă cele deja menționate și accesul la saune, consum nelimitat de șampanie și intrare VIP pot achiziționa biletele VIP.


ATENȚIE!  NUMĂRUL PARTICIPANȚILOR LA PETRECERE VA FI LIMITAT LA 500 DE PERSOANE!


Biletele au fost puse în vânzare începând cu data de 19 Septembrie 2019 PÂNĂ LA EPUIZAREA STOCULUI și pot fi cumpărate la recepția băilor și online la următoarea adresă: 


https://www.ticketportal.hu


Biletele se pot achiziționa la următoarele prețuri:


Bilet Adult - 17.900 Ft.

Bilet copii până la 14 ani - 13.900 Ft.

Bilet *VIP - 21.900 Ft.


Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica programul.


Pentru alte detalii contactați organizatorii la telefon: 0036-62511220 ; la adresa de email: info@hagymatikum.hu sau personal la sediul din Mako, Piața Makovecz nr.6


Despre băile și orașul MAKO

Plimbare prin orașul Mako




Revelion 2020 Mako Ungaria





Comentarii
* E-mailul nu va fi publicat pe site.